Skip links

PIL-Personligt inre ledarskap

Är du redo att ta ytterligare ett steg i ditt sätt att leda och utveckla, både dig själv och andra? PIL – Personligt Inre Ledarskap är ett ledarskapsprogram som erbjuder en unik möjlighet att utforska och expandera din potential.

Personligt inre ledarskap

Är du redo att ta ytterligare ett steg i ditt sätt att leda och utveckla, både dig själv och andra?

PIL – Personligt Inre Ledarskap är ett ledarskapsprogram som erbjuder en unik möjlighet att utforska och expandera din potential. För att väcka din nyfikenhet och få dig att reflektera över varför detta program kan vara precis vad du behöver, börja med att fundera över följande frågor:

Är du trött på att kontinuerligt agera brandsläckare i ditt professionella och personliga liv, och söker istället strategier för att proaktivt leda och skapa bestående förändringar?

Känner du dig fast i ekorrhjulet och längtar efter att bryta mönster för att finna nya, medvetna vägar att navigera din karriär och ditt liv på?

Vill du växa som person och ledare, men är osäker på var du ska börja eller vilka steg du ska ta för att realisera din fulla potential?

Har du ambitionen att djupare förstå dina egna beteendemönster och hur dessa påverkar din förmåga att effektivt leda och motivera andra?

Är du redo att utmana och utveckla dina övertygelser för att skapa ett mer autentiskt och framgångsrikt ledarskap?

Söker du konkreta verktyg och metoder för att sätta och uppnå mål som inte bara förändrar ditt liv utan också inspirerar de omkring dig?

Vill du utveckla en starkare självkännedom och självförtroende för att kunna hantera utmaningar och möjligheter med större lätthet och beslutsamhet?

Är du öppen för att utforska hur positiva vanor kan transformera inte bara ditt ledarskap utan även ditt livs kvalitet?

10 moduler som utvecklar

Ledarskapsprogrammet PIL är din biljett till en resa mot ökad självinsikt och personlig utveckling. Med ett upplägg som kombinerar teoretisk kunskap, erfarenhetsutbyte och praktisk tillämpning, guidar handledare Camilla Saarinen dig genom de 10 modulerna och processen att utforska och omforma de tankar och övertygelser som styr ditt beteende och dina handlingar. PIL-program är designat för att hjälpa dig att uppnå ett genomgripande skifte i hur du ser på dig själv och din förmåga att förstå och leda dig själv och andra.

Programmet bygger på några centrala pelare: övertygelser, mål, vanor, självbild och våra mentala förmågor. Detta omfattande program inkluderar en läsbok och skrivbok, kompletterat med 10 fysiska träffar över en sexmånadersperiod, vilket ger dig en strukturerad plattform för tillväxt och lärande. Investera din tid och ditt engagemang i PIL-programmet och utveckla din förmåga att leda dig själv och andra med större medvetenhet, beslutsamhet och autenticitet.

Startdatum för hösten 2024 kommer inom kort

Våga investera i ditt ledarskap

Ta steget idag för att omdefiniera ditt ledarskap och skapa ett liv som är i linje med dina ambitioner. Vårt ledarskapsprogram är din vägvisare till ett mer uppfyllande och framgångsrikt liv, både professionellt och personligt.

Anmälan

Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till annan person.
Kursstart 3 feb 2025
10 tillfällen måndagar jämna veckor

CAPTCHA image

För att förhindra att spam når oss, vänligen fyll i captcha-koden.

Innan du skickar in formuläret elektroniskt till oss, måste du acceptera vår GDPR-integritetspolicy som du kan läsa mer om på denna sida.