Skip links

AI-stormen, om motivation i förändring

Är du en av dem som innerst inne tycker att det var bättre förr, urless på chattbotar och längtar efter att få prata med en vanlig, vettig människa?

En inspirationsföreläsning

Känns det som att dina gamla kunskaper inte längre är något värda i denna nya tid och tycker du att vi egentligen lika gärna kan lägga ner alltihop när AI ändå verkar vara på väg att ta över världen? Då har vi precis vad du behöver! Välkommen till ”AI-stormen – om motivation i förändring”.

En inspirationsföreläsning som inte bara ger tillfälle att nostalgiskt sukta tillbaka till enklare tider utan också en chans att skratta åt det absurda i hur snabbt allt förändras. Vi utforskar framtidens galenskap – med en kaffepaus mitt i för lite mänsklig interaktion (och ja, baren är öppen för den som behöver lite extra motivation).

Varför ska du boka den här föreläsningen?

För att Camilla, en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom självledarskap och förändringshantering, kommer att dela med sig av sina bästa tips (och några ganska dåliga) för att inte bara överleva utan kanske till och med trivas i en värld som snurrar galet snabbt. Med en glimt i ögat utforskar vi:

  • Hur man behåller sin självkänsla när hela ens arbetslivserfarenhet tycks hotat av en algoritm.
  • Att upptäcka det roliga i att dina kunskaper från 2018 är ”föråldrade” men förra årtusendet är på trendig comeback.
  • Och
  • hur vi kan omfamna framtiden utan att förlora vårt goda gamla sunda förnuft.

Perfekt för vem?

Den här föreläsningen passar perfekt för organisationer som befinner sig i stora förändringsprocesser, tex omorganiseringar. Passar även för den organisation som brottas med att den snabba utvecklingen håller på att springa iväg med personalens vett och sans. Oavsett om du är tekniknörd, digital skeptiker, eller bara allmänt förvirrad över det hela, kommer du att lämna med en känsla av att mest logiska faktiskt är att vi kommer att klara även det här, med både vett och sans i behåll.

Varför boka nu?

För att vi alla behöver en paus från våra skärmar och en påminnelse om att även om framtiden är digital, är nuet fortfarande mänskligt. Och vem vet, kanske du till och med får skratta åt hur orolig du varit för förändringar som senare visade sig bli något du idag aldrig skulle kunna vara utan.

Föreläsningen är i sin originalutformning 90 minuter, men går att skräddarsys efter just era behov.

Det går även med fördel att lägga till workshops och fördjupande frågeställningar.

Kontakta oss för att hitta ett datum och en plats som passar er.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter i vårt intresseanmälan formulär. Vi kommer att kontakta dig så snart vi har satt datum för utbildningen. På så sätt kan du vara säker på att inte missa några viktiga uppdateringar eller möjligheten att delta. Tack för ditt intresse!

CAPTCHA image

För att förhindra att spam når oss, vänligen fyll i captcha-koden.

Innan du skickar in formuläret elektroniskt till oss, måste du acceptera vår GDPR-integritetspolicy som du kan läsa mer om på denna sida.