Inspirationsföreläsningar och kickoffer

En snabb kick med ny energi, eller hela konferenspaket - vad behöver ni?

”En klockren start på vår konferens! Alla medarbetare tyckte att Camillas föreläsning var riktigt bra och vi hade användning av flera av verktygen under dagen.”
-Joakim Ström, affärsutvecklare Inspiration Company

Behöver ni samla personalen för en minnesvärd konferens? Ge era möten det där extra lyftet genom att boka Camilla som talare. Camilla har erfarenheten av att stå på både den lilla och stora scenen och hennes föreläsningar är perfekta för att ge er personal- eller ledardag den nödvändiga kicken. Med sin energi och expertis kommer hon att ge er verktygen ni behöver för att nå framgång i er organisation.

Camilla föreläser ofta ute hos kund, men nu kan du även boka hela konferensen på den lilla och mycket trevliga konferensanläggningen i Smålandsstenar, som Camilla också är delägare i.

Smålandsstenar hotell & utbildningscenter erbjuder färdiga paket som inkluderar Camillas inspirerande föreläsning och frukost, lunch, fika och/eller middag för upp till 50 personer. Ni kan vara säkra på att era gäster kommer att lämna konferensen fyllda med ny inspiration och motivation.

För mindre företagssällskap finns det möjlighet att boka in en ”Lunchkick” varje onsdag. Ta tillfället i akt att njuta av en läcker lunch samtidigt som Camilla delar med sig av sina insikter och ger er energi för resten av dagen.

Genom att boka Camilla och välja Smålandsstenar som er konferensdestination kommer ni att få en unik upplevelse. Hotellet och utbildningscentret ger er den perfekta miljön för att koppla av, lära er nya saker, njuta av god mat och samtidigt bygga starka teamband. Med sin charm och hemtrevliga atmosfär kommer Smålandsstenar att bli er favoritplats för konferenser och möten.

Så varför inte ta steget och boka Camilla redan idag? Låt henne inspirera er personal, ge er middagen en extra dimension och skapa en konferens som sitter kvar lite längre. Kontakta oss nu för att boka in er konferens i Smålandsstenar, där magin mellan människor verkligen händer.