Skip links

Utbildningar och workshops

Hos oss kan du boka in dig både på våra öppna utbildningar där du träffar andra kursdeltagare från andra organisationer och kan utbyte erfarenheter. Vill ert team utbilda er tillsammans utan andra deltagare, så skräddarsyr vi utbildningsdagar för just er!

Utbildningsdagar med kunskap, energi och praktisk träning.

”En klockren start på vår konferens! Alla medarbetare tyckte att Camillas föreläsning var riktigt bra och vi hade användning av flera av verktygen under dagen.”

Joakim Ström, affärsutvecklare Inspiration Company

Vill du ta ditt eget ledarskap ytterligare ett steg framåt, förbättra din kommunikation eller ta ditt team till nästa nivå? Oavsett om du är ny i ledarrollen eller har lång erfarenhet, finns det något för dig som vill bli en bättre ledare.

Hos oss får du  möjlighet att utveckla dig genom både skräddarsydda kurser, öppna utbildningar och föreläsningar kombinerade med workshops och roliga aktiviteter.
Vi har både en- och tvådagarsutbildningar och kompletta ledarprogram som löper över sex månader. Alla utbildningar är utformade för att ge dig kunskap, verktyg och praktisk träning.

Camilla har lång erfarenhet av att utbilda både team och ledare och deltagarnas feedback är att utbildningarna är både inspirerande och tankeväckande och att de faktiskt gör skillnad i vardagen.

Genom interaktiva övningar, djupgående diskussioner och verklighetsbaserade scenarier får du verktygen du behöver för att leda dig själv och ditt team framåt.

Alla utbildningar utgår från Smålandsstenar hotell och utbildningscenters charmiga och hemtrevliga lokaler, där du serveras riktigt god mat med god service.

Vid skräddarsydda arrangemang kan ni dessutom förlägga delar av dagen utomhus på Dalhem Bootcamp för roliga teamövningar och fysisk aktivitet om så önskas.

Investera i ditt ledarskap och stärk dig själv och ditt team på vägen mot målen. Boka en av Camillas utbildningar idag och upptäck hur du kan göra skillnad i din organisation. Kontakta oss nu för att reservera din plats på en öppen utbildning eller för att prata med oss om hur vi kan skapa en dag för dig och ditt team.