Föreläsningar (gamla sidan)

”Alla medarbetare tyckte att Camillas föreläsning var riktigt bra och vi hade användning av flera av verktygen under dagen. En klockren start på vår konferens. Vi hade föredragit att ha Camilla live hos oss, men det digitala formatet funkade väldigt bra och alla satt som klistrade vid skärmen under hela timmen!”
– Joakim Ström, affärsutvecklare, Inspiration Company (feb 2021)

Digitala inspirationsföreläsningar 2021

Skräddarsydda uppdrag för just ert företag

Alla föreläsningar ovan går att få skräddarsydda för just er verksamhet! Camilla är känd för sin flexibilitet när det gäller att skräddarsy uppdrag för företag och organisationer, små som stora och hon sätter sig in i varje företags utmaningar och behov för att därefter på ett lättförståeligt och inspirerande sätt dela med sig av sin kunskap och fylla på med ny energi. 

Du kan boka en inspirationsföreläsning på en timme eller två eller hela utbildningsdagar där du kan mixa inspirerande föreläsningar med fördjupande workshops. Längre utbildningsinsatser byggs vanligtvis på en mix av föreläsningar, workshop och egna uppgifter för ledning och personal att arbeta med. Oavsett vilket format som passar just dig och ditt företag bäst, lovar vi att dina medarbetare kommer att få ny energi till att utveckla organisationen med utgångspunkt i en bättre förståelse för företaget, sig själv och sin egen roll, varandra och vikten av ett större eget ansvar. Med andra ord det som krävs för att skapa ett klimat som gynnar både den enskildes utveckling och gruppen som helhet.

Slå en signal och bolla dina funderingar!

072-541 21 96