Från spretig grupp till effektivt team

Nä. Inga high five riktigt än. Fortfarande hålla avstånd. Men bygga starka team kan vi göra ändå!

För många har den nya hybridkulturen blivit den nya normala. Att träffas på behörigt avstånd och mötas digitalt har blivit det nya normala. Men att ses fysiskt, att få läsa av kroppspråk, lyssna av signaler och känna energier är nödvändigt för att vi fullt ut ska kunna navigera oss fram när vi bygger relationer. Aktiviteter som vi normalt sett bygger in i vår vardag för att stärka teamkänslan, såsom After works, Quizkvällar och annat med kollegorna ställs in och den korta, men ack så viktiga fikapausen med tillhörande skvaller på jobbet uteblir. 

Oavsett i vilket format vi ses och arbetar i, så är våra mellanmänskliga behov desamma. Ett agilt ledarskap och människor som känner sig viktiga, bekräftade och kompetenta är några av de viktigaste nycklarna till att bygga starka och effektiva team. 

”Bygg starka team”  en föreläsning som kan ger en förståelse för gruppens och individens behov, och vad som krävs för att bygga band som lyfter en spretig grupp till ett sammansvetsat team. Föreläsningen kan med fördel byggas på med workshop och kan även bokas som heldagsutbildning.