AI-stormen, om motivation i förändring

Är du en av dem som innerst inne tycker att det var bättre förr, urless på chattbotar och längtar efter att få prata med en vanlig, vettig människa? Känns det som att dina gamla kunskaper inte längre är något värda i denna nya tid och tycker du att vi egentligen lika gärna kan lägga ner alltihop när AI ändå verkar vara på väg att ta över världen? Då har vi precis vad du behöver! Välkommen till ”AI-stormen – om motivation i förändring”.

En inspirationsföreläsning som inte bara ger tillfälle att nostalgiskt sukta tillbaka till enklare tider utan också en chans att skratta åt det absurda i hur snabbt allt förändras. Vi utforskar framtidens galenskap – med en kaffepaus mitt i för lite mänsklig interaktion (och ja, baren är öppen för den som behöver lite extra motivation).

Varför ska du dra dig från soffan?

För att Camilla, en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom självledarskap och förändringshantering, kommer att dela med sig av sina bästa tips (och några ganska dåliga) för att inte bara överleva men trivas i AI-eran. Med en glimt i ögat utforskar vi:

·         Hur man behåller sin självkänsla när hela ens arbetslivserfarenhet tycks hotat av en algoritm.

·         Att upptäcka det roliga i att dina kunskaper från 2018 är ”föråldrade” men förra årtusendet är på trendig comeback.

·         Och, hur vi kan omfamna framtiden utan att förlora vårt goda gamla sunda förnuft.

Perfekt för vem?

Om du ibland funderar på om teknologin håller på att springa iväg med allt vett och sans, eller om du bara vill ha en skrattsam kväll som också ger dig något att tänka på, är detta platsen för dig. Oavsett om du är tekniknörd, digital skeptiker, eller bara allmänt förvirrad över det hela, kommer du att lämna med en känsla av att det kanske, kanske finns hopp ändå.

Varför boka nu?

För att vi alla behöver en paus från våra skärmar och en påminnelse om att även om framtiden är digital, är nuet fortfarande mänskligt. Och vem vet, kanske du till och med får skratta åt hur orolig du varit för förändringar som senare visade sig bli något du idag aldrig skulle kunna vara utan. Platserna är begränsade – så för säkerhets skull, boka innan en robot gör det åt dig.

Vi ses – levande och sparkande i motstånd mot den digitala stormen.