Skräddarsytt för just er

Camilla Saarinen är känd för sin flexibilitet när det gäller att skräddarsy föreläsningar och workshopar för företag och organisationer. Hon är en kunnig och inspirerande föreläsare som sätter sig in i varje företags utmaningar och behov och därefter på ett rakt och ärligt sätt delar med sig av sin kunskap på ett lättförståeligt och inspirerande sätt med både skratt och reflektion. Hennes specialitet är kommunikation, bemötande, attityder och vanemässiga beteenden, framför allt på arbetsplatser. Drivkraft, positiv energi och eftertanke ständigt är påtagligt närvarande. Föreläsningarna bygger på forskning med många vardagliga och exempel, vilket gör det lätt för samtliga deltagare att känna igen sig själva och applicera kunskapen i praktiken.

Kick Offen, utvecklingsdagarna, årsmötet...

Camilla Saarinen

Du kan boka en inspirationsföreläsning på en timme eller två, eller hela utbildningsdagar där du kan mixa inspirerande föreläsningar med fördjupande workshops. Längre föreläsningspass varvas med fördel med gruppsamtal och egna reflektioner. Oavsett vilket format som passar just dig och ditt företag bäst, garanterar vi att dina medarbetare kommer att få ny energi till att utveckla organisationen med utgångspunkt i en bättre förståelse för varandra och eget ansvar. Med andra ord det som krävs för att skapa ett klimat som gynnar både den enskildes utveckling och gruppen som helhet.

Så säger andra om Camilla

Få är så inspirerande och glada som Camilla! Under de åren som hon arbetade som processledare för Teknikcollege Västra Småland bidrog hon väldigt mycket till utvecklingen av konceptet. Hon har ofta många järn i elden och har en förmåga att kunna hantera mångfacetterade arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Hon har en god social förmåga och är en bra människokännare. – Adela Martinovic, VD Teknikcollege Sverige