INSPIRATION OCH MOTIVATION!

Föreläsningar som når fram både live och digitalt

En klockren start på vår konferens! Alla medarbetare tyckte att Camillas föreläsning var riktigt bra och vi hade användning av flera av verktygen under dagen. Vi hade föredragit att ha Camilla live hos oss, men det digitala formatet funkade väldigt bra och alla satt som klistrade vid skärmen under hela timmen!”
– Joakim Ström, affärsutvecklare Inspiration Company (feb 2021)

Alla föreläsningar och utbildningar går att få anpassade för just er verksamhet. Camilla är känd för sin flexibilitet när det gäller att skräddarsy uppdrag för företag och organisationer, små som stora och hon sätter sig in i varje företags utmaningar och behov för att därefter på ett lättförståeligt och inspirerande sätt dela med sig av sin kunskap och fylla på med ny energi. Du kan boka en inspirationsföreläsning på en timme eller två eller hela utbildningsdagar där du kan mixa inspirerande föreläsningar med fördjupande workshops.

Utbildningar som utvecklar

”Hela utbildningen var jättebra! Givande och vi fick ett nytt sätt att tänka. Vi har lärt oss mycket om oss själva, hur andra människor är och hur olika man kan se på saker. En hel del verktyg att börja använda i praktiken både på arbetsplatsen och hemma. Att ha ledarutbildningen online fungerade jättebra!”
– Frida, Victoria och Annie, teamledare Gnosjö automatsvarvning (mar 2021)

Längre utbildningsinsatser byggs vanligtvis på en mix av föreläsningar, workshop och egna uppgifter för deltagarna att arbeta med. Oavsett vilket format som passar just dig och ditt företag bäst, kommer era medarbetare att få ny energi, kunskap och verktyg för att utveckla organisationen med utgångspunkt i en bättre förståelse för företaget, sig själva, varandra och vikten av det egna ansvaret. Med andra ord grundbultarna det som krävs för att skapa ett klimat som gynnar både den enskildes utveckling och gruppen som helhet.

Slå en signal eller skicka ett mail för att lyfta dina funderingar!

utbildning@smalandsstenarhotell.se
072-541 21 96