Föreläsningar

”Alla kollegor tyckte att Camillas föreläsning var riktigt bra och vi hade användning av flera av verktygen under dagen. En klockren start på vår konferens. Vi hade föredragit att ha Camilla live hos oss, men det digitala formatet funkade väldigt bra och alla satt som klistrade vid skärmen under hela timmen!” – Joakim Ström, affärsutvecklare, Inspiration Company

Kickstarta 2021 med livestreamade inspirationsföreläsningar!

Ärligt talat, få webbföreläsningar slår ett liveframträdande. Men en riktigt bra föreläsare skapar en upplevelse även genom skärmen och att få dela en upplevelse är för många något som förenar och kan vara ett bra steg för att utveckla relationer, även om det sker på distans. 

Camilla är både erfaren föreläsare och workshopledare och levererar alltid livestreamade föreläsningar med hög energinivå och närvaro. Hon utgår från sin egen studio, så ni behöver inte tänka på något annat än att koppla upp er och ladda kaffebryggaren!

Digitala inspirationsföreläsningar 2021

Arbetsglädje i förändring

Det sitter i väggarna

Svåra samtal och feedback

Bygg ett starkt team!

Liveföreläsningar och utbildningar 2021

Äntligen! Efter ett år av social distansering hungrar vi efter att få träffas på riktigt! Mingla, prata, lyssna och skratta. Tillsammans. NÄRA. 

Nu sätter vi snart datumen för höstens liveföreläsningar och utbildningar. Vi ser SÅ fram emot att få öppna dörrarna för dig, dina vänner och alla dina kollegor igen!


Arbetsglädje i förändring

Det sitter i väggarna

Svåra samtal och feedback

Bygg ett starkt team!

Skräddarsydda uppdrag för just ert företag

Vill ni en egen skräddarsydd föreläsning, workshop eller handledning anpassad för just er verksamhet? Camilla är känd för sin flexibilitet när det gäller att skräddarsy uppdrag för företag och organisationer, små som stora och hon sätter sig in i varje företags utmaningar och behov för att därefter på ett lättförståeligt och inspirerande sätt dela med sig av sin kunskap och fylla på med ny energi. 

Du kan boka en inspirationsföreläsning på en timme eller två, hela utbildningsdagar där du kan mixa inspirerande föreläsningar med fördjupande workshops. Längre utbildningsinsatser byggs vanligtvis på en mix av föreläsningar, workshop och egna uppgifter för ledning och personal att arbeta med. Oavsett vilket format som passar just dig och ditt företag bäst, lovar vi att dina medarbetare kommer att få ny energi till att utveckla organisationen med utgångspunkt i en bättre förståelse för företaget, sig själv och sin egen roll, varandra och vikten av ett större eget ansvar. Med andra ord det som krävs för att skapa ett klimat som gynnar både den enskildes utveckling och gruppen som helhet.